Szeretem
Szeretem
0
Tetszik
Tetszik
0
Vicces
Vicces
0
Felháborító
Felháborító
0
#?!
#?!
0
Nem értem
Nem értem
0
Betöltő ikon
Hirdetés
Nagy Ervin: Ez egy történelmi pillanat, 56-hangulatom van

0:00

[sz]Malinovszki András / Fotó: ATV/YouTube[sz]

Nagy Ervin volt kedd este az Egyenes beszéd vendége az ATV-n. A színész elsősorban kötődéséről beszélt Magyar Péter mozgalmához azután, hogy március 15-én bejelentette: „első fecskeként” beáll a Talpra, magyarok! mögé.

A beszélgetésben elmondta, tudott azonosulni a NER-ből kiugró Magyarral, és miután feleségének, Borbély Alexandrának elmesélte a megkeresést, őt is elkapta a forradalmi hév.

„Szerintem ez egy történelmi pillanat. (…) ’56-hangulatom van, és másoknak is ez van, amikor ott vannak. Aki kijön egy ilyen tüntetésre, az érzi generációtól függetlenül, hogy itt az a lehetőség van a levegőben, hogy olyan új országot építsünk, amiben magyar ember magyar embernek nem farkasa”

– mondta el a színész.

Szerinte Magyar Péter mindkét oldal csalódott szavazóinak alternatívát tud ajánlani. A felvetésre, hogy mit szól az újdonsült politikus vastagon NER közeli múltjához, azt válaszolta, hogy nem lehet a tökéletes pillanatra várni, és szerinte a magyar értelmiség hibája, hogy mindig inkább szőrszálat hasogat.

Nagy Ervin reagál Varga Judit szereplésére is Hajdú Péter Frizbijében:

„Nagyon sajnáltam a gyerekeket. És ezt a nőt is sajnáltam”

– mondta erről, de hozzátette: a házasságukban történtekről sohasem derül ki az igazság, és szerinte a korábbi igazságügyi miniszter hibázott ezzel az interjúval. A színész azt is elmondta, hogy rákérdezett Magyarnál az elhangzottakra, és neki személyesen sem mondott mást, mint amit a nyilvánosságnak.

(via Telex)

[kapcsolodo]magyar-peter-nekiment-orbannak-nyilvan-kuzd-mint-malac-a-jegen-a-kijatszott-milliardokat-es-a-politikai-orokseget-vedi[kapcsolodo]

What’s your Reaction?
Szeretem
0%
Szeretem
Tetszik
0%
Tetszik
Vicces
0%
Vicces
Felháborító
0%
Felháborító
#?!
0%
#?!
Nem értem
0%
Nem értem
A hír nem ért véget és a szerző kéri, hogy a további részleteket egy külső linken tekintse meg majd térjen vissza ide. A hír folytatásához kattints a "Tovább olvasom" gombra:
Tovább olvasom
0

Nincs hozzászólás

No comments yet

Vélemény, hozzászólás?