Szeretem
Szeretem
0
Tetszik
Tetszik
0
Vicces
Vicces
0
Felháborító
Felháborító
0
#?!
#?!
0
Nem értem
Nem értem
0
Betöltő ikon
Hirdetés
Kedden már havazott is a hétfői 30 fok után

0:00

[sz]Gárfok Valér. Kép: jarmoluk/Pixabay.com[sz]

A hidegfront csapadékzónája a délelőtti órákban ért az Északi-középhegység fölé, a csapadék halmazállapota esőről havas esőre váltott, majd tisztán hóra – közölte a HungaroMet Zrt. kedden. Mint az MTI idézi, a meteoroloógusok hozzátették:

Noha kedden havazik, hétfőn még 30 Celsius-fokot mértek az Alföldön.

A Kékestetőn szűk két óra alatt 2 fokos hőmérsékletcsökkenést tapasztaltak a hidegfront érkezésekor, ekkor váltott előbb havas esőre, majd tisztán havazásra az eső. A csapadékhoz viharos szél is társul.

Az előrejelzés szerint a front lassan északkelet felé sodródik, ahol még délután is számítani kell borult, esős időre. A front mögött szakadozik, gomolyosodik a felhőzet, és kisüt a nap.

Délután az ország délnyugati felén erőteljesebbé válik a gomolyfelhő-képződés, és egyre több helyen alakulhat ki zápor, zivatar. A délnyugati részek kivételével nagy területen kísérhetik erős, viharos lökések a jellemzően nyugati irányú szelet, csak estére mérséklődik a légmozgás. Zivatar környezetében szintén előfordulhatnak viharos lökések.

[kapcsolodo]/negy-melegrekord-is-megdolt-aprilis-elsejen/[kapcsolodo]

What’s your Reaction?
Szeretem
0%
Szeretem
Tetszik
0%
Tetszik
Vicces
0%
Vicces
Felháborító
0%
Felháborító
#?!
0%
#?!
Nem értem
0%
Nem értem
A hír nem ért véget és a szerző kéri, hogy a további részleteket egy külső linken tekintse meg majd térjen vissza ide. A hír folytatásához kattints a "Tovább olvasom" gombra:
Tovább olvasom
0

Nincs hozzászólás

No comments yet

Vélemény, hozzászólás?