Szeretem
Szeretem
0
Tetszik
Tetszik
0
Vicces
Vicces
0
Felháborító
Felháborító
0
#?!
#?!
0
Nem értem
Nem értem
0
Betöltő ikon
Hirdetés
Videón, ahogy végtagok nélkül is profin sminkeli ki magát egy tiktoker

0:00

[sz]Maier Vilmos[sz]

Szinte hihetetlen, milyen könnyedséggel sminkeli magát egy végtagok nélkül született nő, írja a Daily Mail. Briel Adams-Wheatley a Hanhart-szindrómának nevezett születési rendellenességgel látta meg a napvilágot, mely többek között a végtagok fejlődését érinti.

A férfiként született, de nőként élő Brielt már 4,6 millióan követik a TikTokon, ahol a sminkelés mellett táncos videókat is készít. A férjével, Adammel és kutyájukkal Utah-ban élő tiktoker emellett a nemváltásról is beszámol posztjaiban. A 25 éves nő önbizalma óriásit fejlődött tavalyi coming outja óta.

Egyik legnépszerűbb sminkelős videója egy cigánykerékkel kezdődik, majd játszi könnyedséggel viszi fel az alapozót, és húzza ki a szemeit. A kommentelők közül sokan azt írják, hogy ilyen eredményt ők még két kézzel sem érnek el, nemhogy végtagok nélkül.

Briel nemrég egy podcastban azt is elárulta, hogy miért nem visel protézist.

„Az orvosok azt mondták, hogy nincs hova rögzíteni őket, szóval mi értelme lenne?” – mondta a nonbináris nő, akit korábban gyakran kicsúfoltak, amiért nincsenek karjai és lábai.

A végtagok nélküli sminkelés fortélyát többek között ebben a videóban mutatja be:

@no_limbs_ Lil St. Patrick’s Day look!!! #f#fypt#trendv#viralm#makeupm#makeuptutorialg#grwms#stpatricksday ♬ Pretty girls here – Jaz

[kapcsolodo]dobbenetes-atalakulasokra-kepes-a-foghijas-sminkes-no-video[kapcsolodo]

What’s your Reaction?
Szeretem
0%
Szeretem
Tetszik
0%
Tetszik
Vicces
0%
Vicces
Felháborító
0%
Felháborító
#?!
0%
#?!
Nem értem
0%
Nem értem
A hír nem ért véget és a szerző kéri, hogy a további részleteket egy külső linken tekintse meg majd térjen vissza ide. A hír folytatásához kattints a "Tovább olvasom" gombra:
Tovább olvasom
0

Nincs hozzászólás

No comments yet

Vélemény, hozzászólás?