Szeretem
Szeretem
0
Tetszik
Tetszik
0
Vicces
Vicces
0
Felháborító
Felháborító
0
#?!
#?!
0
Nem értem
Nem értem
0
Betöltő ikon
Hirdetés
„Újra kellett tanulnom járni” – Gulyás Gergely gerincműtéten esett át

0:00

[sz]H. M. – Fotó: HírTV[sz]

A Miniszterelnökséget vezető miniszter először beszélt az egészségügyi problémáiról. A politikus a Mandinernek adott interjút, amiben elmondta, hogy nemrég komoly műtéten esett át.

“Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten estem át, amely az előző tíz nap rendkívüli fájdalmától eltekintve előzmény nélküli volt és azonnali beavatkozást igényelt. A műtét sikeres volt, de utána újra kellett tanulnom járni”

– mondta Gulyás Gergely a lapnak.

A kormányinfókat rendszeresen vezető miniszter elmondta azt is, hogy a héten már visszatért a munkához, és a tervei szerint húsvét után már részt vesz a kabinet- és kormányüléseken is.

Gulyás Gergely arra a kérdésre is válaszolt, hogy Magyar Péter miatt kerüli-e a nyilvánosságot.

„A rosszindulat is része a közéletnek, de legalább betegség esetén érdemes lenne félretenni, főleg ha a vádak ellentmondanak a tényeknek. A legutóbbi kormányinfón e tragikus szappanoperával kapcsolatosan tucatnyi kérdésre válaszoltam – közvetlenül egy infúzió és egy gerincinjekció után, amikor a fájdalom miatt valóban jó okom lett volna kerülni a nyilvánosságot.”

Magyar Péter kedden nyilvánosságra hozott felvételéről pedig ezt mondta:

„épeszű és bármilyen alacsony szintű, de létező erkölcsi mércével rendelkező ember nem veszi fel a feleségével, három közös gyermekük édesanyjával folytatott beszélgetését és nem tárja azt a nyilvánosság elé. Aki ilyet tesz, az minden tisztességes embernek politikai hovatartozásra való tekintet nélkül nemkívánatos személy kell, hogy legyen.”

A teljes interjút itt lehet elolvasni!

(via Blikk)

[kapcsolodo]gulyas-gergelyt-meg-kellett-muteni/[kapcsolodo]

What’s your Reaction?
Szeretem
0%
Szeretem
Tetszik
0%
Tetszik
Vicces
0%
Vicces
Felháborító
0%
Felháborító
#?!
0%
#?!
Nem értem
0%
Nem értem
A hír nem ért véget és a szerző kéri, hogy a további részleteket egy külső linken tekintse meg majd térjen vissza ide. A hír folytatásához kattints a "Tovább olvasom" gombra:
Tovább olvasom
0

Nincs hozzászólás

No comments yet

Vélemény, hozzászólás?