People: Katalin hercegné szándékosan rögzíttette Vilmos herceg nélkül betegségét bejelentő videóját

People: Katalin hercegné szándékosan rögzíttette Vilmos herceg nélkül betegségét bejelentő videóját

0:00

Katalin hercegné egy videóval jelentette be, hogy rákos megbetegedéssel küzd, azt azonban nem hozta nyilvánosságra, hogy egészen pontosan mivel diagnosztizálták. A videót a BBC segítségével rögzítették, egy nappal korábban Károly királlyal is találkozott Katalin.

A videón egyedül beszélt, így többekben felmerült, hol volt a férje, Vilmos herceg. A People magazin most saját forrásaira hivatkozva címlapján írt arról, hogy a walesi hercegné szándékosan szerepelt egyedül a felvételen.

Katalin egyedül kívánta elmondani a saját egészségével kapcsolatos gondjait a világnak, noha a lap forrásai szerint Vilmos teljes vállszélességgel felesége mögött áll a januári műtét óta is. Döntése mögött pusztán annyi állt, hogy saját küzdelméről ő akart hírt adni. A trónörökös egyébként minden erejével arra összpontosít, hogy nyugalmat biztosítson a hercegnének, és védelmet adjon három közös gyereküknek.

Természetesen ez hatalmas sokként ért minket. Vilmos és én minden tőlünk telhetőt megtettünk azért, hogy a fiatal családunk érdekében privát módon dolgozzuk fel és kezeljük ezt a helyzetet. Időbe telt, amíg felgyógyultam ebből a nagy műtétből és megkezdődhetett a kezelésem

– fogalmazott a walesi hercegné korábban a videóban.

Kapcsolódó

The post People: Katalin hercegné szándékosan rögzíttette Vilmos herceg nélkül betegségét bejelentő videóját first appeared on 24.hu.

A hír folytatásához kattints a "Tovább olvasom" gombra:
Tovább olvasom
0

Nincs hozzászólás

No comments yet

Vélemény, hozzászólás?