Szeretem
Szeretem
0
Tetszik
Tetszik
0
Vicces
Vicces
0
Felháborító
Felháborító
0
#?!
#?!
0
Nem értem
Nem értem
0
Betöltő ikon
Hirdetés
Magyar Péter: Hajdú Péter a Karmelitában megírt forgatókönyv alapján készített interjút

0:00

[sz]Maier Vilmos, fotó: Nagy Boglárka/SzMo[sz]

Hajdú Péter, Rogán Antal, Varga Judit és még Iványi Gábor is szóba kerül Magyar Péter legújabb posztjában. Az egykori igazságügyi miniszter szerda este majdnem kétórás interjúban beszélt a Frizbi TV különkiadásában arról, hogy milyen megpróbáltatásokon ment keresztül Magyarral kötött házassága idején. Erről Magyar Péter csütörtök délutáni posztjában azt írta:

„Tehát miközben Rogán Antal volt üzlettársa, Hajdú Péter tegnap a Karmelitában megírt forgatókönyv alapján előkészítette a bulvárinterjút, az ügyészség a cselekvés látszatát keltve meghallgatta a Schadl-Völner és társai ügyben a volt igazságügyi minisztert. Erről persze a propaganda elfelejtett tegnap beszámolni.”

Magyar ezután arra is kitér, hogy szerinte miért kellett olyan gyorsan kitenni a szokatlanul hosszú és részletes beszélgetést:

„Az ügyészség mai bejelentése után már jobban érthető, hogy miért volt olyan sürgős tegnap este kirakni a videót, amiben mindenről szó esett, csak éppen az embereket valójában érdeklő kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem.”

Ezután megemlíti Iványi Gábor ügyészségi beidézést is:

„Mennyire kell ahhoz lelketlennek és cinikusnak lenni, hogy a magyar ügyészség az egyik egyház vezető lelkészét, Iványi Gábort, Nagycsütörtökre, az utolsó vacsora napjára idézze meg gyanúsítotti kihallgatásra?!”

[kapcsolodo]ezzel-magyarazza-hajdu-peter-hogy-varga-juditot-miert-nem-kerdezte-a-hangfelvetelen-elhangzo-dolgokrol-es-a-kegyelmi-ugyrol/[kapcsolodo]

What’s your Reaction?
Szeretem
0%
Szeretem
Tetszik
0%
Tetszik
Vicces
0%
Vicces
Felháborító
0%
Felháborító
#?!
0%
#?!
Nem értem
0%
Nem értem
A hír nem ért véget és a szerző kéri, hogy a további részleteket egy külső linken tekintse meg majd térjen vissza ide. A hír folytatásához kattints a "Tovább olvasom" gombra:
Tovább olvasom
0

Nincs hozzászólás

No comments yet

Vélemény, hozzászólás?