Ezzel magyarázza Hajdú Péter, hogy Varga Juditot miért nem kérdezte a hangfelvételen elhangzó dolgokról és a kegyelmi ügyről

Követés Szeretlek Magyarország
( 0 követő )
X

Követés Szeretlek Magyarország

E-mail :*
Szeretem
Szeretem
0
Tetszik
Tetszik
0
Vicces
Vicces
0
Felháborító
Felháborító
0
#?!
#?!
0
Nem értem
Nem értem
0
Betöltő ikon
Hirdetés
Ezzel magyarázza Hajdú Péter, hogy Varga Juditot miért nem kérdezte a hangfelvételen elhangzó dolgokról és a kegyelmi ügyről

0:00

[sz]Malinovszki András / Fotó: FrizbiTV/YouTube[sz]

Ahogy arról több cikkben beszámoltunk, interjút adott Hajdú Péter FrizbiTV-jének Varga Judit. A volt igazságügyminiszterrel való beszélgetést szerda este adták le, csütörtök délig pedig már közel félmillióan megnézték.

[kapcsolodo]varga-judit-szerint-magyar-peter-egyszer-eljatszotta-hogy-ongyilkos-lett[kapcsolodo]

Bár Hajdú Péter korábban elmondta, hogy nem propagandainterjút akart készíteni, az 1 óra 45 perc hosszúságú felvétel során mégis kizárólag magánéletéről kérdezte az exminisztert, aki részletesen beszámolt volt férje állítólagos verbális és fizikai abúzusáról.

Hajdú az interjú alatt egyszer sem kérdezett rá arra hangfelvételre, amit Magyar kedden adott át az ügyészségnek, és amin Varga többek között arról beszél, hogy Rogán Antalék kihúzhatták magukat a Schadl-Völner-ügy vádiratából.

Sőt beszélgetés során egyszer sem került szóba a közélettel kapcsolatos vagy Varga miniszteri tevékenységével összefüggő téma. Pedig azóta Vargát a Fővárosi Nyomozó Ügyészség tanúként ki is hallgatta.

[kapcsolodo]varga-juditot-tanukent-hallgattak-ki-az-ugyeszsegen[kapcsolodo]

Hajdú Péter a 444-nek leszögezte, hogy az interjú „természetesen az ő ötlete volt”, nem kérte fel senki annak elkészítésére. A körülményekről szólva elmondta: az interjú előtt néhány nappal küldött egy sms-t Vargának, és meghívta a műsorba. Varga Judit először gondolkodási időt kért, aztán végül vállalta a felkérést. Személyesen az interjú felvételekor találkoztak először.

A portál arról is kérdezte, hogy miért pont neki nyilatkozhatott Varga Judit. Szerinte, bár a Frizbi bulvárműsor, fordultak meg nála miniszterelnökök is, egyszer Gyurcsány Ferenc is bejelentkezett a szakácskönyvével. De szerinte „ez nem egy fajsúlyú történet, csak a példa kedvéért említette meg a volt miniszterelnököt”.

A 444 arra is kíváncsi volt, hogy a majdnem kétórás interjú során miért nem került szóba a kegyelmi ügy és a Magyar Péter által közzétett hangfelvétel tartalma. Hajdú erre azt válaszolta:

„Érintőlegesen mindkettő szóba került, de ez nehéz, mert a Frizbi, az egy bulvárplatform. Olyan, mint a Story magazin, engem itt a magánéleti szál érdekel, nem a közélet.

Tehát a platform adta keretek nem tették ezt lehetővé. Azt gondolom, a kegyelmi ügyről inkább Novák Katalint kérdezném, ha meghívnám a műsorba. A Schadl-ügyről meg ugyanazt tudom mondani, hogy nem jogászkodni akartam, engem az érdekelt, hogy mi vesz rá valakit arra, hogy a feleségével való beszélgetést rögzítse és nyilvánosságra hozza. Ezt az egész kérdést emberi oldalról közelítettem meg, az érdekelt, hogy mi történt közöttük, ami ide vezetett” – tette hozzá a műsorvezető.

Kérdésre válaszolva Hajdú Péter azt sem tartotta kizártnak, hogy Novák Katalint is meginvitálja a műsorba.

[kapcsolodo]torok-gabor-mufajilag-a-varga-judit-interju-egy-monika-show-volt[kapcsolodo]

What’s your Reaction?
Szeretem
0%
Szeretem
Tetszik
0%
Tetszik
Vicces
0%
Vicces
Felháborító
0%
Felháborító
#?!
0%
#?!
Nem értem
0%
Nem értem
A hír nem ért véget és a szerző kéri, hogy a további részleteket egy külső linken tekintse meg majd térjen vissza ide. A hír folytatásához kattints a "Tovább olvasom" gombra:
Tovább olvasom
0

Nincs hozzászólás

No comments yet

Vélemény, hozzászólás?