Eltűnt Novák Katalin és Varga Judit a Forbes-listáról

Követés 24
( 1 követő )
X

Követés 24

E-mail :*
Szeretem
Szeretem
0
Tetszik
Tetszik
0
Vicces
Vicces
0
Felháborító
Felháborító
0
#?!
#?!
0
Nem értem
Nem értem
0
Betöltő ikon
Hirdetés
Eltűnt Novák Katalin és Varga Judit a Forbes-listáról

0:00

A legbefolyásosabb magyar nők közé (közélet kategóriában) idén Novák Katalin és Varga Judit már nem került fel. Mindketten a kegyelmi botrány után mondtak le. Tavaly az államfő még első volt a listán, az igazságügyi miniszter pedig a harmadik. A magazin jelezte is, idén az összeállítást nehezítette, hogy bizonyos kategóriákban az utolsó hetekben többen kiestek.

Lévai Anikó, a miniszterelnök felesége a tavalyi ötödik helyről ugrott az élre. Mögötte megőrizte második helyét Schmidt Mária, a Terror Háza főigazgatója, harmadik pedig Kaminski Fanny, a kormányfő sajtótanácsadója, közösségi médiaoldalainak kezelője lett. A tavalyi negyedik Dobrev Klára idén csak hetedik lett, helyét átvette Pottyondy Edina (influenszer, youtuber, stand-up humorista.

Mögé már politikusok: Dúró Dóra (5.), Donáth Anna (6.), Baranyi Krisztina (8.) kerültek. Kilencedik lett Mager Andrea egykori miniszter (a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója). Mögötte végzett Pardavi Márta, a Magyar Helsinki Bizottság társelnöke. A 2024-es lista ráadása Szentkirályi Alexandra (11.), akit a Fidesz indít főpolgármester-jelöltként. Ő tavaly hetedik volt.

A Forbes idei listájára nem fért fel a tavalyi kilencedik Tüttő Kata (MSZP). A kormányfő lánya, Orbán Ráhel pedig sokáig a közélet kategóriában szerepelt, de idén már az üzleti kategóriában lett negyedik. A Forbes Magyarország szerint a lista tükörkép, éves lenyomat Magyarország közállapotairól.

Kapcsolódó
Magyar Péter: Méltatlanul alulértékelt Orbán Viktor feleségének szerepe
Újabb hosszú videóinterjút adott Varga Judit volt férje.

The post Eltűnt Novák Katalin és Varga Judit a Forbes-listáról first appeared on 24.hu.

What’s your Reaction?
Szeretem
0%
Szeretem
Tetszik
0%
Tetszik
Vicces
0%
Vicces
Felháborító
0%
Felháborító
#?!
0%
#?!
Nem értem
0%
Nem értem
A hír nem ért véget és a szerző kéri, hogy a további részleteket egy külső linken tekintse meg majd térjen vissza ide. A hír folytatásához kattints a "Tovább olvasom" gombra:
Tovább olvasom
0

Nincs hozzászólás

No comments yet

Vélemény, hozzászólás?