Warning: session_start(): open(/home/hireihu0/public_html/src/var/sessions/sess_c702724c0ef0cb145d93efe812c86442, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/hireihu0/public_html/src/bootstrap.php on line 59

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /home/hireihu0/public_html/src/var/sessions) in /home/hireihu0/public_html/src/bootstrap.php on line 59
Kőkemény izomagy: PSG Ogli testőre, Papaszita Instagram-sztár lett - Magyarország Hírei

Kőkemény izomagy: PSG Ogli testőre, Papaszita Instagram-sztár lett

1 hónapja 239
ARTICLE AD BOX

A Kőgazdag fiatalok című TV2-es reality a végéhez ért, ám az egyik szereplő karrierje csak most kezdődik igazán! PSG Ogli bérelt testőre, Papaszita betört a népszerű közösségi oldalra!

Papaszíta az élre tört!

A Kőgazdag fiatalok fényűző életüket szívesen dörgölik a közönség orra alá, közösségi oldalaikon különösen aktívak, rendre mutatják be drága holmijaikat, luxusnyaralásaikat. Bár mindegyikük több tízezres rajongótábornak örvend, úgy fest, a műsor egyik mellékszereplője letaszítja őket a trónról. Múlthét végén ugyanis új taggal bővült az Instagram-felhasználók tábora: felregisztrált Papaszita!

24 óra alatt 20 ezer követő

A polgárpukkasztó reality-ben úgy került képbe az izompacsirta férfi, hogy PSG Ogli, azaz Papp Olivér testőrt keresett magának, a tökéletes személyre pedig az edzőteremben talált rá: ötmillió forintos fizetést ajánlott a kigyúrt férfinak a szolgálataiért. A műsor nézői imádták a dörmögő férfit, aki engedett a csábításnak, és beregisztrált Instagramra, ahol 24 óra leforgása alatt több mint 20 ezer követőre tett szert, cikkünk megjelenésekor pedig már átlépte a 45 ezer rajongót is.

Mamaszitát nem keresek

Úgy fest, PSG Ogli viszonozza a férfi erőfeszítéseit, s míg eddig Papaszita védte, patronálta őt, most Olivér az, aki menedzseli a férfi karrierjét. A 140 ezer követővel rendelkező életművész srác a saját oldalán értesítette a rajongókat, hogy bizony jó barátja, Papaszita is várja a rajongókat. Első ránézésre rutinos kezek állhatnak az oldala mögött, ugyanis az esetleges együttműködésekre a marketingeseknek feltüntették a férfi emailcímét is.

A követők között pedig jócskán akadnak nők, akiknek épp a zsánere a maga módján jószívű, kétajtós szekrény-típus. A szerelmes hölgyek ostromát Papaszita nem győzhette leszerelni, ugyanis nemrég megjelent egy újabb felhívás is a közösségi oldalon a bemutatkozó szövegében: „Mamaszitát NEM keresek” – szögezte le a férfi.

A maga közel 50 ezer rajongójával már most maga mögé utasított néhány kőgazdag fiatalt: Takách Katának ugyanis „csak” 15,5 ezer követője van, míg Tuvic Aleksandrának 29 ezer. Papaszita az általa Jézus Szívének becézett Bárány Auréllal fej-fej mellett halad, a fiatal srác ugyanis épp átlépte az 50 ezer követőt. 

Elolvasom a teljes cikket